Vis

Oricine viseaza. Toti visam. E impotriva firii umane sa nu visezi. Unii viseaza la un serviciu mai bun, la un salariu mai mare, la o secretara frumoasa, la un gradinar frumos, la o masina noua, la o casa la munte sau mare, la o familie numeroasa, prieteni, orice. Toti credem ca visele noastre se pot realiza sau cel putin speram.

Unii, mai ambitiosi, reusesc chiar sa-si implineasca cele mai arzatoare dorinte. Ei sunt oamenii fericti. Ei sunt demni de a fi exemple pentru cei ce nu si-au indeplinit. Dar sa nu credem ca visele se realizeaza atat de usor. La fiecare pas gasim piedici puse de persoanele din jurul nostru, uneori chiar de noi. Noi reusim sa ne incurcam chiar fara sa ne dam seama.

Eu visez la o viata frumoasa, la o lume mai buna in care respectul si adevarul primeaza si la sanatate. Tu ce visezi?

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
7 Responses
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  2. I always believed hope and hard work can get you everything. dont leave ur dreams to die, that's the 1st step to your demise...

    Keep your dreams alive, don't cloud them, and they'll come true ;)i can bet on that.

  3. si totusi nu ai raspuns la intrebare...:)

  4. visez la un viitor mai stralucit, si de preferintza cu tine in el :)

  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  6. Si eu visez, dar imi doresc ca visul meu sa nu se indeplineasca...daca se indeplineste, nu mai este un vis, devine o parte din real si nu vreau...visez l o persoana minunata si stiu ca nu exista...deaia va ramane un vis pentru mine, mereu.

  7. Daca ti se indeplineste un vis fii sigur ca vei mai gasi inca unul pe care sa-l transformi in realitatate. De ce sa duci o munca de Sisif incercand sa te apropii de acel ideal ca apoi sa te indepartezi de frica ca spulberi toata magia? Un vis trebuie implinit. Atunci realizezi ca sunt multe lucruri in viata care trebuiesc traite.